• Standaard Klassieke Kantoor Matte Zwart Groen Gun Black Penpunt Gift Vulpen


    USD $0.84BTW Inbegrepen50% UITGeen verzendkosten
    Alleen voor Dropshipping en Groothandel!



    Hoe te betalen?
    • Verzending binnen 24 uur via snelle verzending.
    • Geschatte levering 5 tot 9 werkdagen.
    Klanten-Reviews
    *Let op: Sommige reviews zijn verwerkt door Google Translate!
    S***w Geverifieerde koper

    Het handvat is plastic, licht. Vanwege de geribbelde vorm in de hand ligt comfortabel. Gepakt was kwalitatief, reed zonder schade. Inkt ingevoegd, schrijft netjes, stroomt niet. Ik schrijf graag vanuit de hand, dus behandel ik de keuze van pennen op verantwoorde wijze. Deze is erg tevreden. Bedankt verkoper.

    5
    Y***x Geverifieerde koper

    Uitstekend handvat, handig om te schrijven. De staaf is dun, smeert niet. Ik goot de inkt, zelfs ik hoefde niets te draaien, vanaf het eerste seconde dat je kunt schrijven, zonder te schilderen. De doppen zijn plastic met een metalen beugel-snaps strak. Over het algemeen is het plastic als een klein metaal

    5
    N***s Geverifieerde koper

    Helaas kwam het zonder inkt, en ik hoopte dat één cartridge zou zijn. Het lichaam is gemaakt van plastic en het handvat is licht. In de rest, heel cool. In de hand zit het goed, de clip is behoorlijk. Allemaal zoals op de foto. Ik ben Davolen

    5
    D***c Geverifieerde koper

    Het is van goede kwaliteit, het is heel goed geschreven, het is zacht. Het komt niet met de inkt, maar het brengt uw zaak om te vullen of als u de reserveonderdelen in de prullenbak niet kunt kopen. Het kwam erg snel.

    5
    G***m Geverifieerde koper

    Ging iets meer dan een maand, de kwaliteit is uitstekend, hoewel niet in alle hoeken schrijft, maar voor de prijs wordt niet gepakt. Ik dacht dat het lichaam van metaal, het bleek plastic te zijn, dus weet het

    5
    J***j Geverifieerde koper

    Hij arriveerde over 15 dagen. Goed verpakt en zonder uitsplitsingen Goede kwaliteit van de producten voor de prijs die de operatie moet worden beoordeeld, raad ik ten zeerste aan om verkoper en product

    5
    R***t Geverifieerde koper

    Leuke pen. Gaat zonder inkt. Bestel de cartridge bij de verkoper. De capaciteit is gedraaid, we plaatsen de cartridge tot de stop en het handvat schrijft. Ziet er fatsoenlijk uit. Schrijft goed.

    5
    A***o Geverifieerde koper

    Super. Op het vel schittert er niet door, het belangrijkste vertraagt u200bu200bniet lang bij het schrijven. Kwam een u200bu200bweek voor twee, had niet verwacht dat het zo snel zou zijn

    4
    P***s Geverifieerde koper

    Alle klasse !! Rechte nostalgie !! Nam met de cartridge !! Het is noodzakelijk om de cartridge hard te breken, tot een karakteristieke klik !!! Pen schrijft, de inkt druppelt niet !!!

    5
    E***i Geverifieerde koper

    # Echt _ Review De goederen kwamen te zijner tijd! Komt overeen met de beschrijving. Bij de verkoper waren er geen problemen, beantwoord alle vragen. Met levering is OK. Penvuur!

    5

    NIB -type: standaardtype
    Modelnummer: nieuw
    Type: Fountain Pen
    Verpakking: los
    Schrijfpunt: 0,38 mm
    Materiaal: plastic
    NIB -materiaal: roestvrij staal
    Fountain Pen's Tip Material: Andere metalen
    Speciale applicatie: schrijven




    Betaling
    1. wij accepteren alleen betaling via ESCROW
    2. alle Betaling moet worden ontvangen binnen 7 werkdagen na close van veiling. als u niet van plan te betalen, kunt u niet bieden. Geef ons betaling samen wanneer u uw biedingen.

    Levering details

    1.We meestal sturen de post binnen 2 dag na betaling. Soms kunt u het pakket snel binnen 14 dagen, maar soms kan het duurt ongeveer 24 dagen aankomen. Het door de post office, Hoop Dat je kunt begrijpen.


    2. klanten verantwoordelijk voor die ons met de juiste verzending informatie tijdens afrekenen. Kijk voordat finaliseren het afrekenen. Zullen We niet cover verloren pakketten door verkeerde adres informatie verstrekt door de klant.

    Contact ons

    Zorg ervoor dat u akkoord gaat met alle onze betaling, verzending beleid en alle voorwaarden voor het bieden of aankoop. Als u problemen, gelieve me, geven wij u binnen 24 uur 100% bevredigend antwoord. Dank u! Hoop een prettige samenwerking!