• Tıraş Kasetleri Gillette Fusion Yedek Kafaları 5 Kat Paslanmaz Çelik Testere Bıçakları Düz Erkekler Jileti Manuel


    USD $8.32KDV Dahil50% KAPALIÜcretsiz kargo
    Sadece Dropshipping ve Toptan Satış için



    Nasıl ödenir?
    • Hızlı Kargo ile 24 saat içinde kargoya verilir.
    • Tahmini Teslimat 5 ila 9 İş Günü.
    Musteri degerlendirmeleri
    *Not: Bazı incelemeler Google Çeviri tarafından işlendi!
    Y***m Doğrulanmış Alıcı

    NZ'ye hızlı, hızlı navlun gönderdi. İyi paketleme. Bıçaklar, gerçek olanlar kadar keskin değildir. Açıklama doğru. Düzeltici bir bıçak yoktur. Kalın yüz kıllarım nedeniyle onları traş köpüğü ile kullanamıyorum, bu bıçakları sadece iyi bir yağlama jeli ile kullanabilirim. Bir haftada bir tane kullandım ve şimdi kullanmaya devam etmek için çok künt, orijinal bıçaklar beni yaklaşık 3-4 hafta sürdü. Fiyatdaki tasarruf için, denemeye değerlerdi, ne yazık ki onları tekrar almayacağım. Satıcıdan memnunum, sadece ürünle hayal kırıklığına uğrattı.

    5
    Y***c Doğrulanmış Alıcı

    Sipariş çok hızlı geldi. Tahmini zamandan 10 gün önce. Ceinio Mail, Rus postadan daha hızlı çalışıyor. Pochtomat'taki makbuz, mesajdaki kodla, kuyruksuz, kuyruksuz. Satıcı, en yakın Pochtomat'u sunan, posta adresimizden karşılığında bu yöntemi tavsiye etti. Bıçakları henüz denemedim. Onları sevmiyorsan, bir inceleme ekleyeceğim. Eklemiyorsam, o zaman her şey yolunda))))

    5
    V***p Doğrulanmış Alıcı

    Sipariş hızlı bir şekilde sevk edildi ve teslimat, Kürgan bölgesine 8 gündü. Makineye proglade mükemmel uyum sağlar, bıçakların kalitesi iyidir, ancak burada şiddetli bir şekilde kaba olursa, hızlı bir şekilde kaba olacağını düşünüyorum, ancak genel olarak için aptalca olacağını düşünüyorum, kalite iyidir, satıcıya tavsiye ederim.

    5
    U***e Doğrulanmış Alıcı

    Bıçaklar, bir aya geldi, orijinalden bir logonun yokluğuyla ayırt edilir, tıraş sırasında duygulara göre, bıçakların da keskinleştirilmemiş gibi göründüğü gibi göründüğü gibi, orijinal bıçağın daha az hissettiği gibi görünüyor. Tıraş kalitesi orijinalinden daha kötü değil.

    5
    Z***x Doğrulanmış Alıcı

    Çok hızlı bir şekilde gönderilir, teslimat diğer siparişlerle birlikte 2 hafta idi. Bıçaklar iyidir, nitel olarak traş ediyorlar, ne kadar zamandır belli olmadıkları için. Belki daha sonra ekleyeceğim. Satıcı ve ben kullanmanızı öneririz.

    5
    O***m Doğrulanmış Alıcı

    06.08 sipariş verdim 21.08 geldi, ancak teslimat sadece K27 numarası olmasına rağmen! Satıcı anında siparişi gönderdi! Sberbank departmanında kuyruksuzca çok hızlı bir şekilde aldı! için teşekkürler

    5
    I***s Doğrulanmış Alıcı

    Orijinal keskin jilet bıçakları ve MAK yükü isteğe bağlıdır. Living Fondlar arasındaki farkı bilir. Küçük bir çivi uzun süredir duygudur. Gereksinimleri karşılamak için.

    4
    H***v Doğrulanmış Alıcı

    Tüm iyi olduğundan emin olun yangın olduğunu bilmiyorum, ama böyle bir fiyat için mükemmel. hızla yakışıklı Gönderdiğiniz satıcı ve hızlı bir şekilde mal aldı. TAMAM.

    5
    G***a Doğrulanmış Alıcı

    Bu satıcıyı sürekli sipariş. Fiyatı kaliteli. İki hafta içinde Volgograd geldi. mükemmel Paketli, kalite oldukça karşılanmaktadır. Kesinlikle satıcıyla önerilir.

    5
    V***f Doğrulanmış Alıcı

    Ben ben 2. Ek geribildirim yazacak güvenilir o zaman kullanmak için fırsat vardı 25 Eylül'de 11 Eylül tarihinde iletti.

    5

    Parça sayısı: combo
    Miktar: 20 adet / paket veya 12 adet / paket veya 8 adet / paket
    Model Numarası: AL02 ve AL01
    Malzeme: Plastik ve paslanmaz çelik
    Kullan :: yüz
    Cinsiyet erkek
    Özellik :: Beş bıçak
    Özellik1 :: 5 Katmanlar Paslanmaz Çelik Bıçak
    Özellik2 :: Bütün vücut yıkanabilir
    Özellik3 :: Kişisel Yıkama / Temizlik / Hemşirelik için
    Özellik4 :: Gillette Fusion 5 ile uyumlu 5 Tüm seriler
    Özellik5 :: Gillette Fusion Gücü ile uyumlu
    Özellik6 :: Gillette Fusion Proglide ile uyumlu
    Özellik7 :: Gillette Fusion Prosevi ile uyumlu
    Özel Hatırlatma :: Gillette Orijinal değil, ancak kullanılabilir



    Erkekler için tıraş bıçağı tıraş için yüz bakımı, 5 kat paslanmaz çelik bıçak, tıraş bıçağı Gillette Fusion 5 & Gillette Fusion Power & Gillette Fusion ProGlide & Gillette Fusion Proshield jilet kolları ile uyumludur.

    Hızlı teslimat


    Bir dost hatırlatma: size iyi bir kullanım deneyimi vermek için, yağlama şeridi soluk sonra lütfen tıraş bıçağı değiştirin.