• 1Pc Led Kerst Hoeden Trui Gebreide Beanie Christmas Santa Licht Up Winter Hoed Voor Kids Volwassenen Christmas Party Warmer Cap


    USD $8.81BTW Inbegrepen50% UITGeen verzendkosten
    Alleen voor Dropshipping en Groothandel!



    Hoe te betalen?
    • Verzending binnen 24 uur via snelle verzending.
    • Geschatte levering 5 tot 9 werkdagen.
    Klanten-Reviews
    *Let op: Sommige reviews zijn verwerkt door Google Translate!
    U***f Geverifieerde koper

    Het is binnen 2 weken aangekomen in Barcelona, u200bu200bhet is net als de foto, zacht, goed ingepakt. Het is grappig voor mij De PQ-lampjes hebben 3 modi, statische, normaal knipperend en snel knipperend. De lichten staan u200bu200bvooraan, de achterkant is verdwenen. Op de foto's zijn de lichten uit en de knop zit in de hoed, het bezet nauwelijks, het is verborgen in de vouw en het maakt niet de moeite om het op te zetten.

    5
    B***t Geverifieerde koper

    Caps vond, niet klein, rekken goed, paring is niet vloeibaar, dubbel, bordeaux meer blauw, klom op een volwassene. Lichten zetten in 3 modi in, snel, langzaam en knipperen niet. Ik kocht kleinkinderen. .. Ik weet niet hoe na het wassen, misschien zullen ze niet verbranden. .. maar ze zijn goed zonder lichten. Dank u!

    5
    Y***g Geverifieerde koper

    Mari El heeft eenenveertig bereikt. De goederen zoals in de beschrijving, de hoed in twee lagen, maar in de koude winter zal dun zijn denk ik. De kinderen wilden meteen zich aankleden, zoals morgen minus twintig, boos. Kinderen vinden het echt leuk, ik raad aan. Bollen schijnen in drie modi.

    5
    F***o Geverifieerde koper

    Alles werkt. De hoed is niet erg dicht, maar zacht en de poort beschermt de oren niet slecht. Gloeit helder in het donker. Twee modi van Garland-flitsen en gewoon gloeien. De grootte voor 10 jaar is groter, maar niet kritisch.

    5
    J***g Geverifieerde koper

    Snel, heel snel kwam de hoed! De kwaliteit is normaal, knippert in twee posities: snel en langzaam, of gewoon branden, is er een voering. Dank u! En ik vond mijn vrienden leuk, ik bestel meer

    5
    C***o Geverifieerde koper

    Uitstekende zachte mooie hoeden creëren een feestelijke stemming, verschillende achtergrondverlichting-modi, naar Rostov-On-Don gedurende ongeveer drie weken hoe te wassen ik weet het niet.

    5
    L***q Geverifieerde koper

    Geen woorden .... Alles is zo super dat ik klaar ben om 10 sterren in de score te zetten. Bezorging 10 dagen aan Samara, voor deze speciale dankjewel. Aanbevelen om te kopen

    5
    J***a Geverifieerde koper

    We kochten kinderen voor het nieuwe jaar. Erg cool, vooral wanneer ze gloeien! Voor een feestelijke stemming is zeer geschikt !!! delivery about a month.

    5
    T***y Geverifieerde koper

    De dop is cool. alle lichten branden. Drie modi. De grootte is geschikt voor elke omtrek van het hoofd, allemaal zoals in de beschrijving.

    5
    W***x Geverifieerde koper

    Quality is good. On an adult stretched. The material is soft. Not very warm, I think, you can wear it with a small minus.

    5

    Set Type: Nee
    is_customized: ja
    Type groothandel: nee
    Gebruik: Volwassene
    Materiaal: doek
    Modelnummer: 23105



    65264