• 1/2 Adet Sihirli Çok Port Desteği Giysi Askıları Kurutma Rafı Çok Fonksiyonlu Plastik Giysi Rafı Kurutma Askısı Depolama Askıları


    USD $2.98KDV Dahil50% KAPALIÜcretsiz kargo
    Sadece Dropshipping ve Toptan Satış için



    Nasıl ödenir?
    • Hızlı Kargo ile 24 saat içinde kargoya verilir.
    • Tahmini Teslimat 5 ila 9 İş Günü.
    Musteri degerlendirmeleri
    *Not: Bazı incelemeler Google Çeviri tarafından işlendi!
    C***x Doğrulanmış Alıcı

    Askılar fotoğrafınkiyle aynıdır ve eğer doğru ise, koyduğu 10 kilo'yu tutuyorlar, şimdi çok yüksek bir gardıropa sahip olmalısınız, çünkü giysi dolabın zemine dokunmazsa. Ama tavsiye ederim, çünkü çok fazla yerden tasarruf edin ve üstünde iki farklı şekilde koyabilirsiniz. Kesinlikle daha fazlasını satın alacağım.

    5
    H***y Doğrulanmış Alıcı

    28 Ağustos'ta Moskova'da 23 Ekim'de Moskova'da sipariş verildi. Rusya topraklarında izlenmiyor. Kalite iyidir. Açıklamaya karşılık gelir. Satıcı ile iletişim kurmadım, gerek yoktu. Boyut normaldir. Satın almak için malları tavsiye ederim. Mağaza refahını ve başarısını!

    5
    Z***q Doğrulanmış Alıcı

    Dolapta daha fazla odaya sahip olmak için çok faydalıdır. Prensip olarak, bir test yokluğunda her şey yolunda. Güçlü malzemeye benziyorlar. Umarım kıyafet ağırlığını tutarlar. Gelmesi yaklaşık on gün sürdü. Satın alma ile mutlu. Teşekkürler Satıcıya.

    5
    W***p Doğrulanmış Alıcı

    Satıcı sayesinde parsel çok hızlı geldi! Ürün tamamen açıklamaya karşılık gelir. Askı yatay bir pozisyonda, çok uygun değil, çok fazla yer kaplıyor, ancak dik konumda (kabinin yüksekliği izin veriyorsa

    5
    N***h Doğrulanmış Alıcı

    İyi bir! Şili'ye çok hızlı geldim, çok sağlam, onu sevdim! Dolabımı tamamen organize etmek için yakında daha fazla sipariş edeceğim. Satıcı ile birlikte alınmaya gerek yok.

    5
    Q***u Doğrulanmış Alıcı

    Giysilerle yüklediğim ve şimdi küçük dolap alanımda daha fazla yer var. Renk seçeneklerini kullanmayı severim ve muhtemelen daha fazla sipariş verecektir. Tavsiye ederim

    5
    E***w Doğrulanmış Alıcı

    Satıcı, siparişten 26 saat sonra gönderdi, ancak parsel 73 günlüğüne gitti. Postamı 78 günde sipariş verdim. Organizatör uygun. İyi paketlenmiş.

    5
    W***d Doğrulanmış Alıcı

    Çok beğendim, hızlı geldi, henüz 9 giysinin ağırlığını toplamda tutulamadıysa, materyal 7/10 görünüyorsa, kancalı büküm 360 görünüyor.

    5
    D***d Doğrulanmış Alıcı

    Onu sevdim, sadece açıklamada olduğu gibi, en iyi şey, beklenenden çok daha erken geldiği ve 10❤ dışında 10 mükemmel durumda.

    5
    R***x Doğrulanmış Alıcı

    Askı açıklamaya karşılık gelir. Plastik oldukça kalın. Boyut 33 cm uzunluğundadır. Mallar memnun. Satıcı tavsiye eder.

    5



    Adı: askı depolama rafı

    Boyutu:

    Yaklaşık 33.5*1.6*17.5cm

    Malzeme: PP ambalaj: OPP

    Ağırlık: yaklaşık 90g

    Renk: gri, yeşil, pembe, beyaz, bej

    Özet: güçlü PP malzeme, uygun dokuz delikli şube, asılı kafa 360 derece döndürülebilir, hem yatay hem de dikey kullanılabilir, hafif depolama ve kurutma, ev temiz giysiler için bakım